Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

#originsofstyle: διπλώνοντας με στυλ το pochette σας

12647814_10209150001607246_1195910670_n
eri 21/01/2016

Αυτό που κρατάς στα χέρια σου είναι ένα Pochette που συμβολίζει το British hunting, την επιστροφή, δηλαδή, στην εποχή των gentleman, του καλού ντυσίματος, του στυλ και των origins των good manners.

Το pochette είναι το αξεσουάρ που μπορεί να κλέψει την παράσταση. Φυσικά ο ρόλος της είναι καθαρά διακοσμητικός. Παλαιότερα, οι δανδήδες κυκλοφορούσαν με δύο τέτοια μαντηλάκια: το pochette στην τσέπη του πέτου και ένα δεύτερο, μεγαλύτερο μαντήλι στο παντελόνι για πιο «πρακτικές» χρήσεις. Ένα περίτεχνο, αριστοτεχνικό δίπλωμα το pochette αρκεί για να μαγνητίσει τα βλέμματα και να υποδηλώσει άτομο με κύρος και «αέρα». Βρείτε λοιπόν το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στην εμφάνισή σας, εξασκηθείτε ώστε να το πετύχετε και αφήστε το pochette σας να καταπλήξει τα πλήθη!

Προεδρικό (Presidential)

1

Αρχικά διπλώνετε το μαντήλι σας κάθετα στη μέση και κατόπιν κάνετε ακριβώς το ίδιο λίγο πάνω από τη μέση, ανάλογα και με το βάθος της τσέπης του πέτου του σακακιού σας. Το pochette θα πρέπει να εξέχει 0,5-1 εκατ. από αυτή. Συστήνεται για λευκά μαντήλια, κατά προτίμηση μεταξένια ή λινά.

Δίπλωμα με δύο γωνίες (Two-point Fold)

3

Διπλώνετε το μαντήλι διαγώνια στα δύο αλλά όχι ακριβώς στις γωνίες, δημιουργώντας δύο τραπέζια. Κατόπιν διπλώνετε από τα δεξιά και τα αριστερά και προς τα μέσα το νέο σχήμα που σχηματίζεται, φροντίζοντας να εξέχουν από την τσέπη του πέτου μόνο τα δύο τρίγωνα.

Ατημέλητο (Puff)

4

Πιάστε το μαντήλι από το μέσον του με τον δείκτη και τον αντίχειρα και σηκώστε το ψηλά. Κατόπιν περάστε το μέσα από έναν δακτύλιο που θα σχηματίσετε με τον δείκτη και τον αντίχειρα του άλλου χεριού. Τοποθετήστε το στην τσέπη με τις γωνίες προς τα κάτω.

Μπουκέτο (Reverse Puff)

5

Κάντε ό,τι και στο προηγούμενο δίπλωμα, μόνο που θα τοποθετήσετε το μαντήλι στην τσέπη του πέτου σας με τις γωνίες προς τα επάνω. Το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει με ένα ατημέλητο αλλά πληθωρικό μπουκέτο.

Εxtra Bonus: μια καλή ιδέα για τις κυρίες και τις δεσποινίδες θα ήταν να χαρίσουν το pochette τους στον καλό τους, εναλλακτικά αν δεν φορούν οι ίδιες σακάκι, θα μπορούσαν να την εκμεταλλευτούν και για να «πιάσουν» τα μαλλιά τους!

#originsofstyle

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...