Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Το μανιφέστο μας

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ελληνικό brand, που αντιπροσωπεύει το πώς ζούμε, που στηρίζει την τοπική κοινωνία, και παράλληλα βασίζεται στην τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο."

Το tailored ένδυμα Mezoura έχει τις ρίζες του σε μια άλλη εποχή, που τα ρούχα κοβόταν και ραβόταν στα μέτρα του κάθε άνδρα, και να φορεθούν για χρόνια. Δεν υπήρχαν ποτέ 2 όμοια ρούχα.

Ο σκοπός μας

Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να έχεις μια ντουλάπα γεμάτη με τα αγαπημένα σου ρούχα, πουκάμισα και σακάκια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, χωρίς όμως το μεγάλο κόστος και την πολυπλοκότητα που φαντάζεσαι πως θα υπάρχει.

Κάθε ένδυμα Mezoura παράγεται εξ’ολοκλήρου από εμάς. Οι μεσάζοντες είναι λίγοι, και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε σε εσένα κομμάτι του κέρδους, παρέχοντας ένα exclusive ρούχο σε προσιτό κόστος.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ελληνικό brand, που αντιπροσωπεύει το πώς ζούμε, που στηρίζει την τοπική κοινωνία, και παράλληλα βασίζεται στην τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Προμηθευόμαστε τα υφάσματά μας από τους μεγαλύτερους βρετανικούς παραγωγούς υφασμάτων. Η παραγωγή των ενδυμάτων μας γίνεται εξ” ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Τα ενδύματα μας να είναι διαχρονικά, κατασκευασμένα στα μέτρα σας, αλλά με τρόπο που κάνει την επαναγορά τους πανεύκολη. Έτσι ώστε να αφαιρέσουμε το παίδεμα που συνήθως συνοδεύει το να είσαι καλοντυμένος και να έχεις χρόνο να κάνεις τα πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αυτοί είναι οι λόγοι που δημιουργήσαμε την Mezoura. Πιστεύουμε ότι είναι απλά ένας καλύτερος τρόπος να ντύνεσαι.

H ομάδα

Η Mezoura δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Νίκο Πουλόπουλο. Ο Γιάννης προέρχεται από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο Νίκος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πρώτα μαγαζιά-ραφεία μόδας στην Αθήνα.

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...