Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πουκάμισο μέσα ή έξω από το παντελόνι;

mezoura_model_door
eri 07/06/2016

Με τον καιρό να έχει ζεστάνει, αρκετοί είναι εκείνοι που προβληματίζονται σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να φορούν το πουκάμισό τους: μέσα ή έξω από το παντελόνι; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν υπάρχει σωστό και λάθος αφού καθεμία επιλογή αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό στυλ.

Πουκάμισο έξω από το παντελόνι

Αν επιλέξετε να κρατήσετε το πουκάμισό έξω από το παντελόνι σας, τότε δίνετε έναν casual τόνο στην εμφάνισή σας, Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έχετε κατά νου δύο πράγματα. Πρώτον, το πουκάμισο θα πρέπει να ολοκληρώνεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της περιφέρειάς του στο κατώτατο σημείο του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να έχει «ουρά» ή το φινίρισμά του να είναι «κυματιστό». Το δεύτερο που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας, είναι να μη σηκώνεται υπερβολικά καθώς σηκώνετε τα χέρια σας: η γραμμή της ζώνης σας είναι το ανώτατο όριο. Το πουκάμισό σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα t-shirt, κατά προτίμηση ουδέτερα μονόχρωμο, φορώντας το ξεκούμπωτο, σαν τζάκετ.

Πουκάμισο μέσα από το παντελόνι

Αν πάλι αποφασίσετε να βάλετε το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι σας για μια πιο επίσημη εμφάνιση, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τον τρόπο που θα το κάνετε. Ξέρετε, δεν αρκεί απλά να βάλετε το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι: αν σας είναι ελάχιστα μεγαλύτερο απ’ όσο πρέπει, τότε θα δείτε να εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη ένα μικρό «σωσίβιο» σαν μάφιν που μόνο κολακευτικό δεν θα είναι για την εμφάνισή σας. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να καταφύγετε στη «στρατιωτική μέθοδο»: αφού περάσετε το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι σας και χωρίς αυτό να είναι κουμπωμένο, τσακίστε το στα πλάγια και διπλώστε το προς τα πίσω έτσι ώστε να δεσμεύσετε με τον τρόπο αυτό το επιπλέον ύφασμα. Σε κάθε περίπτωση τα κουμπιά, η αγκράφα της ζώνης και το κουμπί του παντελονιού σας θα πρέπει να είναι σε απόλυτη στοίχιση.

Με άνεση και στυλ 

Και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας φυσικά, γιατί όποιο στυλ κι αν επιλέξετε, αυτό που θα πρέπει να φροντίσετε, είναι πρωτίστως να αισθάνεστε εσείς άνετα σε αυτό. Κανένας, ποτέ, δεν υποστήριξε ότι πρέπει να έχει κάποιος σώμα μοντέλου για να φορέσει το πουκάμισό του μέσα από το παντελόνι. Αντίστοιχα, φορώντας το έξω απ’ αυτό, δεν θα σας κάνει απαραίτητα να φαίνεστε λεπτότεροι. Αυτό που μετράει είναι η εμπιστοσύνη στο στυλ και η διάθεσή σας να το αναδείξετε. Βρείτε το design που σας ταιριάζει, δημιουργήστε το πουκάμισο Mezoura της επιλογής σας και φορέστε το όπως σας κάνει κέφι!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...