Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Ιδέες για τιράντες και με τι θα τις συνδυάσετε

2918c809aa01750d62a72cc5d3523cc3
eri 29/12/2016

Οι τιράντες είναι ένα αξεσουάρ παρεξηγημένο. Αν φορεθούν σωστά έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση, συνεισφέροντας σε ένα έξυπνο και πιο «σοφιστικέ» look. Χρειάζεται όμως προσοχή στον τρόπο που θα τις προσθέσετε στην εμφάνισή σας, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κολακευτικό γίνεται.

Κουμπιά και όχι πιάστρα

Οι τιράντες με μεταλλικά πιάστρα που προσαρτώνται στο παντελόνι θα πρέπει να σας αφήσουν ασυγκίνητους: η εμφάνισή σας θέλετε να είναι ενιαία και τα τμήματά της να αλληλοσυμπληρώνονται. Οι τιράντες σας λοιπόν οφείλουν να κουμπώνουν στο παντελόνι με κουμπιά που βρίσκονται συνήθως στο εσωτερικό του (σε τζιν τις συναντάμε και στο εξωτερικό).

Προσοχή στο παντελόνι

Ο συνδυασμός τιραντών με παντελόνι απαιτεί από το τελευταίο να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ. Αποφύγετε τα πολύ στενά και κολλητά παντελόνια, αυτά που ούτως ή άλλως θα εφήρμοζαν καλά στα πόδια και το σώμα σας: με ένα τέτοιο δεν υπάρχει καν ανάγκη να φορέσετε τιράντες. Μην περάσετε βέβαια και στο άλλο άκρο (βλ. “buggy” επιλογές) αλλά βρείτε τη χρυσή τομή κάπου στη μέση.

Ποτέ με ζώνη, πάντα με σακάκι

Αν και οι τιράντες δεν θεωρούνται «εσώρουχο», εντούτοις δεν θα πρέπει να βρίσκονται σε κοινή θέα. Ιδανικά θα πρέπει να φροντίσετε να καλύπτονται από ένα σακάκι. Για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να προτιμήσετε ζωνάρι (θα καλύπτει προφανώς το σημείο που κουμπώνουν στο παντελόνι) ή γιλέκο. Σε καμία περίπτωση οι τιράντες δεν συνδυάζονται με ζώνη.

Ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

Εκτός των άλλων, οι τιράντες αποτελούν μια εξαιρετική λύση για περιόδους εορτών, κατά τη διάρκεια των οποίων όλοι συνηθίζουμε να… τρώμε κατιτίς παραπάνω. Με ένα σετ τιράντες, το παντελόνι σας θα παραμείνει στο ύψος του, χωρίς την ενοχλητική ζώνη που και σας πιέζει και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα περιττά –προσωρινά ελπίζουμε- κιλά στην κοιλιακή χώρα!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Διάβασε δεκάδες αντικειμενικά reviews

Reviews από πελάτες μας στο Google & Facebook

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...