Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Οι πιο συχνοί λεκέδες πουκαμίσου και πώς θα απαλλαγείτε

MezouraOffice162
eri 10/06/2017

Άσχημο πράγμα οι λεκέδες. Μπορεί να χαλάσει μία προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας εμφάνιση, και επιπρόσθετα, να «αρνείται» κιόλας να βγει. Αν νομίζετε ότι πετώντας απλά το λερωμένο σας πουκάμισο στο καλάθι με τα άπλυτα ώστε να πλυθεί με την πρώτη ευκαιρία, έχετε… καθαρίσει κιόλας μαζί του, καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε.

Οι λεκέδες χρειάζονται προσοχή και προεργασία πριν την πλύση αφού σε διαφορετική περίπτωση, είναι αρκετά πιθανό να μην αφαιρεθούν και να πλήξουν ανεπανόρθωτα το ύφασμα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους συχνότερους λεκέδες πουκαμίσων, μαζί με συμβουλές για το πώς θα απαλλαγείτε μια και καλή απ’ αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση η ποιότητα του πουκαμίσου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην αντοχή του σε λεκέδες σαν κι αυτούς που σας περιγράφουμε. Εμπιστευτείτε τη Mezoura για  πουκάμισα που θα αντέξουν και στον χρόνο αλλά και στους λεκέδες! Σχεδιάστε το πουκάμισο της επιλογής σας και κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Καφές

Σκουπίστε τον λεκέ με σφουγγάρι στο οποίο έχετε ρίξει κρύο νερό. Μουλιάστε το για μισή ώρα και χρησιμοποιήστε υγρό ή σκόνη αφαίρεσης λεκέδων πριν από την πλύση.

Κόκκινο κρασί

Ρίξτε αλάτι για να απορροφήσει το κρασί. Ξεπλύνετε το πουκάμισο από την ανάποδη πλευρά του λεκέ με καυτό νερό και κατόπιν πλύνετέ το άμεσα.

Λευκό κρασί

Μουλιάστε το σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα. Χρησιμοποιήστε υγρό ή σκόνη αφαίρεσης λεκέδων πριν από την πλύση.

Παγωτό

Μουλιάστε το πουκάμισο σε ζεστό νερό για περίπου τρία τέταρτα, χρησιμοποιώντας υγρό ή σκόνη αφαίρεσης λεκέδων είτε κατά το μούλιασμα, είτε πριν από την πλύση.

Λάσπη

Αφήστε τη λάσπη να στεγνώσει, αφαιρέστε όση περισσότερη μπορείτε και χρησιμοποιήστε υγρό ή σκόνη αφαίρεσης λεκέδων πριν από την πλύση.

Γύρη

Τινάξτε το πουκάμισο για να φύγει όση το δυνατόν περισσότερη γύρη, χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσετε την υπόλοιπη και με ένα κομμάτι σελοτέιπ, αφαιρέστε ό,τι έχει απομείνει στο ύφασμα.

Κέτσαπ

Πλύνετε τον λεκέ με κρύο νερό, περιχύστε τον με υγρό απορρυπαντικό και αφού τον αφήσετε για λίγα λεπτά, ξεπλύνετέ τον. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι με λευκό ξύδι, ξεπλύνετε και κατόπιν εφαρμόστε υγρό ή σκόνη αφαίρεσης λεκέδων. Αν ο λεκές δεν φύγει με την πλύση, επαναλάβετε την όλη διαδικασία δίχως να στεγνώσετε το πουκάμισο.

Σοκολάτα

Ξεπλύνετε τον λεκέ από την αντίστροφη πλευρά με κρύο νερό. Τρίψτε τον με σαπούνι και αφού τον αφήσετε για πέντε λεπτά, μουλιάστε τον σε κρύο νερό για ένα τέταρτο.

Μελάνη

Απλώστε οδοντόκρεμα επάνω στον λεκέ και τρίψτε τον. Ξεπλύνετε με σαπούνι και επαναλάβετε τη διαδικασία για όσες φορές χρειάζεται.

Ιδρώτας

Δημιουργήστε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και νερού. Εφαρμόστε το στον λεκέ και αφήστε το εκεί για περίπου μία ώρα.

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...