Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Οι 5 λόγοι που ένα πουκάμισο δεν «κάθεται» καλά (και πώς θα τους ακυρώσετε)

A1237534
eri 12/07/2016

Τα πουκάμισα παραγωγής δημιουργούνται με βάση κάποια συγκεκριμένα στάνταρ, τουτέστιν τις διαστάσεις που η βιομηχανία της μόδας θεωρεί ως τις πιο κοινότυπες. Φυσικά αυτό σημαίνει πως κάθε μέγεθος πουκαμίσου (S, M, L, XL κλπ) καλύπτει μια γκάμα και όχι έναν συνδυασμό διαστάσεων, οπότε και εκείνος που το φορά ουσιαστικά συμβιβάζεται με κάτι ραμμένο για έναν σωματότυπο όσο πιο κοντά στον δικό του.

Φυσικά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του σώματος του καθενός, ένα πουκάμισο παραγωγής είναι αρκετά πιθανό να μην του ταιριάζει ακριβώς. Εμείς ξεχωρίσαμε τους 5 λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό –οδηγώντας σε ένα στυλιστικό «φάουλ»- και σας τους παρουσιάζουμε.

Μήκος μανικιών

Αν κάποιος έχει χέρια με μήκος μεγαλύτερο του «κανονικού» (κατά τον κατασκευαστή), τότε κινδυνεύει τα μανίκια του πουκαμίσου του να αποδειχθούν πολύ κοντά, αφού θα συμβαδίζουν με το γενικότερο μέγεθος του τελευταίου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάποιος έχει κοντά χέρια.

Περιφέρεια

Οι άνδρες που γυμνάζονται και προσέχουν το σώμα τους, είθισται να έχουν αρτιότερη κατανομή μυϊκής μάζας σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι που όμως ενδεχομένως να κάνει ένα πουκάμισο που ναι μεν τους είναι εντάξει στους ώμους και τα μπράτσα, να δείχνει φαρδύ και «χαχόλικο» στο κάτω μέρος του κορμού τους.

Κολάρο

Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί, είτε είναι γυμνασμένοι, είτε όχι, αφορά το κολάρο του πουκαμίσου τους και τη διάμετρό του με βάση αυτή του λαιμού τους. Και στις δύο περιπτώσεις (εφαρμοστό ή με μεγάλα περιθώρια κολάρο) το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό.

Μήκος

Το πλέον σύνηθες πρόβλημα με τα πουκάμισα έχει να κάνει με τον κορμό ενός σώματος και το μήκος του. Πρόκειται άλλωστε για τη διάσταση που αλλάζει περισσότερο από άνθρωπο σε άνθρωπο με αποτέλεσμα όσοι έχουν μακρύ κορμό να αναγκάζονται να βολεύονται με πουκάμισα οριακά στο μήκος και το αντίστροφο. Δράμα.

Ωμίτης/Πλατάκι

Ο ωμίτης (ή πλατάκι), η εσωτερική επένδυση της πλάτης του πουκαμίσου που φαίνεται από τον ανοιχτό γιακά, μπορεί να μην απασχολεί πολλούς, ωστόσο η σημασία του είναι τεράστια. Ένας μεγάλος ωμίτης κάνει το πουκάμισο να ζαρώνει ψηλά στην πλάτη, δείχνοντας τεράστιο, την ώρα που ένας μικρός δοκιμάζει διαρκώς τις αντοχές του…

Πώς θα τα αποφύγετε όλα αυτά;

Απλά, ράβοντας οι ίδιοι το πουκάμισό σας! Δηλαδή, δεν θα το ράψετε ακριβώς: αυτό θα το αναλάβουμε εμείς. Εσείς απλά θα το σχεδιάσετε και αφού ρυθμίσετε και την τελευταία λεπτομέρεια, θα έρθετε στο showroom μας για να ζήσετε μια tailor-made εμπειρία Mezoura!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...