Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πώς θα καταλάβετε αν το πουκάμισό σας είναι στο σωστό μέγεθος

MezouraSS17_296
Πέτρος 02/11/2017

Από καιρό σε καιρό, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ελέγξετε το κατά πόσο ένα πουκάμισο που βρίσκεται στη γκαρνταρόμπα σας, είναι στο σωστό μέγεθος. Είτε γιατί έχετε να το φορέσετε καιρό, είτε γιατί δεν ήταν εξ αρχής ραμμένο επάνω σας, δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο. Πώς μπορείτε όμως να αξιολογήσετε το πώς «γράφει» επάνω σας και το αν σας ταιριάζει απόλυτα;

Η προσοχή σας θα πρέπει να εστιάσει σε τέσσερα συγκεκριμένα σημεία –αυτά που εν τέλει «μαρτυρούν» με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το αν ένα πουκάμισο είναι κατάλληλο για εκείνον που το φορά. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα:

Μήκος μανικιού

Η μανσέτα του μανικιού θα πρέπει να ολοκληρώνεται ακριβώς στο σημείο που ολοκληρώνεται ο καρπός (το λεγόμενο «γάγγλιο») και ξεκινά η παλάμη. Ούτε παραπάνω, αποκαλύπτοντας μεγαλύτερο μέρος του καρπού, ούτε όμως και παρακάτω καλύπτοντας το επάνω τμήμα της παλάμης.

Εφαρμογή μανικιού

Η προσοχή μας σε ό,τι αφορά το μανίκι δεν μένει όμως μόνο στη μανσέτα. Το μανίκι θα πρέπει να «αγκαλιάζει» φυσικά το χέρι και να είναι ραμμένο με έναν ελαφρύ «αέρα» γύρω από την περίμετρό του. Το ύφασμα δεν θα πρέπει λοιπόν να «σακουλιάζει» όπως επίσης δεν θα πρέπει να «μαζεύει» και να μας στενεύει στον αγκώνα.

MezouraSS17_387

Τελείωμα μανικιού

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέξουμε, είναι εκεί όπου το μανίκι ενώνεται με το σώμα του πουκαμίσου. Στην ουσία η νοητή γραμμή που σηματοδοτεί το ξεκίνημα του μανικιού, θα πρέπει να αρχίζει από τη μασχάλη και να ολοκληρώνεται ακριβώς επάνω στον ώμο. –στο ακρώμιο.

Γραμμή πατιλέτας

Έχοντας φορέσει και κουμπώσει το πουκάμισο, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η πατιλέτα διατηρεί απόλυτη ευθεία γραμμή, χωρίζοντας στα δύο τον θώρακά μας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πουκάμισο είναι κατάλληλο για τον σωματότυπό μας με τα κουμπιά να είναι στη θέση τους και το αποτέλεσμα πρέπον.

 

Ό καλύτερος τρόπος φυσικά για να εξασφαλίσετε πως ένα πουκάμισο θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, είναι να εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Κλείστε σήμερα το fitting session σας και επισκεφθείτε μας στο showroom μας για να σας μετρήσουμε καθώς εσείς θα απολαμβάνετε τον espresso σας!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...