Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Διαλέγοντας πουκάμισο που σας κολακεύει

mezoura_perfect_shirt
eri 05/01/2016

Αν και το κριτήριο της «ομορφιάς» είναι καθαρά υποκειμενικό, υπάρχουν πουκάμισα –και όχι μόνο- που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακά και καλαίσθητα. Το ζήτημα σε ένα πουκάμισο όμως, δεν είναι τόσο το πόσο ωραίο δείχνει από μόνο του αλλά το πόσο «δένει» με εκείνον που το φορά. Δεν θέλετε π.χ. να φορέσετε κάτι που σας κάνει να φαίνεστε ακόμα περισσότερο «γεμάτοι» ή άχαροι, σωστά; Οι ρίγες μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, φτάνει βεβαίως να γνωρίζετε πώς να τις εκμεταλλευτείτε ιδανικά.

Το πείραμα του φον Χέλμχολτζ
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γερμανός φυσικός και φιλόσοφος, Χέρμαν φον Χέλμχολτζ, με τις ρίγες στα πουκάμισα; Ήταν ο πρώτος που το 1925, ζητώντας από το κοινό να συγκρίνει δύο τετράγωνα ιδίου μεγέθους και διαφορετικού προσανατολισμού ρίγες, διαπίστωσε πως αυτό με τις οριζόντιες φαινόταν πιο πεπλατυσμένο, την ώρα που εκείνο με τις κάθετες έμοιαζε λεπτότερο. Το 2009 μάλιστα, την έρευνα επανέλαβαν οι ψυχολόγοι Πήτερ Τόμσον και Κυριακή Μικελίδου, μόνο που αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν 3D γυναικεία μοντέλα. Μαντέψτε: η αντίληψη ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη στο πείραμα του φον Χέλμχολτζ 84 χρόνια πριν!
Ρίγες: οριζόντιες ή κάθετες;
Αν λοιπόν είμαστε ήδη ψηλόλιγνοι, τότε εκ των πραγμάτων ένα ριγέ πουκάμισο με κάθετες ρίγες δεν πρόκειται να βοηθήσει τη γενικότερη εμφάνισή μας αφού θα μας προσδώσει αχρείαστο ύψος και θα μας κάνει να φαινόμαστε ακόμα πιο λεπτοί. Αντίθετα, ένα πουκάμισο με οριζόντιες ρίγες, κάνει τον κορμό να φαίνεται πλατύτερος και προσδίδει όγκο, κάτι που θα πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους εκείνοι με αντιδιαμετρικά αντίθετη σωμτοδομή.
Συνοψίζοντας
Μετρίου ή χαμηλού αναστήματος, «γεμάτοι» από τη μέση και πάνω: κάθετες ρίγες.
Ψηλοί, λεπτοί ή σε φυσιολογικά πλαίσια: οριζόντιες ρίγες

😉

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...