Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Αλήθεια, πότε φοριούνται τα μανικετόκουμπα;

tumblr_nsow1rSKvY1u4jawlo1_500
eri 22/09/2015

Τα μανικετόκουμπα είναι αυτή η ύστατη λεπτομέρεια που όμως κάνει τη διαφορά σε ένα πουκάμισο. Βάσει αυτού, τα πουκάμισα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτά με απλά κουμπιά στις μανσέτες και εκείνα με τρύπες για την προσθήκη μανικετόκουμπων. Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα υπεροχής εδώ, απλά τα δεύτερα είναι καταλληλότερα για συγκεκριμένες περιστάσεις.

Στη δουλειά
Πολύ δύσκολα θα ζητηθεί από έναν υπάλληλο να φορά καθημερινά μανικετόκουμπα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν μιλάμε για κάποιον υψηλά ιστάμενο καθώς τα μανικετόκουμπα είναι σύμβολο ισχύος και ανωτερότητας. Προκαλούν εντύπωση και προσδίδουν κύρος, γι’ αυτό και προτιμούνται σε περιπτώσεις συναντήσεων με πελάτες ή σημαντικά ανώτερα στελέχη. Και πάλι όμως, χαρακτηρίζουν μια εξαιρετικά επίσημη εμφάνιση, γι’ αυτό και η χρήση τους θα πρέπει να είναι στοχευμένη και σίγουρα όχι καθημερινή.

Σε εξόδους
Τα μανικετόκουμπα είναι “must” για κάθε επίσημη έξοδο: από ένα χαλαρό ποτό ή ένα δείπνο, μέχρι χορούς, θεατρικές παραστάσεις και γκαλά, ο άνδρας μπορεί να προτιμήσει το μανικετόκουμπο για να υποδηλώσει διακριτικά μεν, ξεκάθαρα δε, το προσωπικό του στυλ. Βασική προϋπόθεση, είναι το σετ που θα προτιμηθεί να μην προκαλεί και να μη «φορτώνει» υπερβολικά την εμφάνιση: θέλουμε κάτι που θα τη συμπληρώνει και δεν θα υπερκαλύπτει το πουκάμισο φερ’ ειπείν, προσπαθώντας να ξεχωρίσει. Και εδώ πάντως, χρησιμοποιήστε την κριτική σας ικανότητα για να βεβαιωθείτε πως ένα πουκάμισο με μανικετόκουμπα ταιριάζει με την υπόλοιπη εμφάνισή σας.

Στον γάμο
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε εκτός τον γάμο! Τα γαμπριάτικα πουκάμισα έρχονται ως επί το πλείστον με τρύπες για μανικετόκουμπα, δίνοντας την ευκαιρία στον γαμπρό να αφήσει το δικό του στίγμα και να κάνει ένα «statement» σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Καθώς η εμφάνισή του βέβαια χαρακτηρίζεται από δύο χρώματα, είναι απαραίτητο το σετ μανικετόκουμπων που θα επιλεχθεί να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο.

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Διάβασε δεκάδες αντικειμενικά reviews

Reviews από πελάτες μας στο Google & Facebook

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...