Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσέξατε τα κουμπιά σε ένα πουκάμισο;

retro_buttons
eri 08/09/2015

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς ο κόσμος ψάχνει εξονυχιστικά το επόμενο πουκάμισό του και πάντα, μα πάντα, προσπερνά τα κουμπιά. Λες και είναι αόρατα, όλοι βλέπουν σε αυτά τη χρηστική τους αξία, χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ να τα εκμεταλλευτούν για να τονίσουν ακόμα περισσότερο το στυλ τους!

Υπάρχουν τρία πράγματα για τα οποία μπορεί να μιλήσει κανείς για τα κουμπιά ενός πουκαμίσου: το χρώμα, το υλικό και την ποιότητα ραφής.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας
Τολμήστε το! Εφ’ όσον έχετε αυτή τη δυνατότητα, πειραματιστείτε με χρώματα κουμπιών που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα. Δοκιμάστε συνδυασμούς που να βγάζουν καλαίσθητες αντιθέσεις και κουμπιά που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το στυλ του πουκαμίσου σας. Τα κόκκινα κουμπιά π.χ. πάνω σε μωβ ύφασμα θα προσδώσουν έξτρα δυναμισμό, την ώρα που τα μαύρα επάνω σε ένα πάλλευκο κατά τα άλλα πουκάμισο, δημιουργούν μια αντίθεση που κλέβει τις εντυπώσεις.

Υλικό κατασκευής

Τα περισσότερα πουκάμισα έρχονται με επεξεργασμένα πλαστικά κουμπιά τα οποία αποτελούν και την «τυπική» επιλογή για τους περισσότερους. Η επιλογή, ωστόσο, κουμπιών από διαφορετικό υλικό αποτελεί “statement”, καθώς αυτά αυτόματα τραβούν την προσοχή. Κάντε μια δοκιμή με κουμπιά από φίλντισι ή θαλασσινό κοράλλι και θα εντυπωσιαστείτε.

 Ποιότητα ραφής
Λένε πως η ποιότητα στη ραφή των κουμπιών αντικατοπτρίζει την ποιότητα ολόκληρου του πουκαμίσου και δεν έχουν άδικο. Μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι το πόσο καλά ραμμένο είναι ένα κουμπί σε ένα πουκάμισο πιάνοντάς το και κάνοντας συνεχείς, κυκλικές κινήσεις με αυτό. Ελέγξτε προσεκτικά, από την απόσταση που δημιουργείται ανάμεσα στο κουμπί και το ύφασμα, πόσο «χαλαρή» είναι η ραφή και ακολούθως κρίνετε ανάλογα.

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...