Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πώς φοράμε τα μανικετόκουμπα;

button-693664_1280 2
eri 11/12/2016

Τα μανικετόκουμπα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας θέματα στο blog της Mezoura και, εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα: είναι εκ των ελαχίστων κοσμημάτων που επιτρέπεται να φορά ένας καλοντυμένος άνδρας και παράλληλα, ένα αξεσουάρ ικανό να αποτελέσει “statement” και να «μαρτυρήσει» πολλά για το στυλ και τον χαρακτήρα εκείνου που το φορά. Αλήθεια όμως, πως φοριέται ένα σετ μανικετόκουμπα;

Οι δύο τύποι μανσέτας

Αν δεν γνωρίζετε πώς φοριέται ένα σετ μανικετόκουμπα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Πρώτον, διότι δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε αν δεν τα προτιμάτε και δεύτερον, γιατί είναι πανεύκολο να μάθετε!

Οι μανσέτες που είναι σχεδιασμένες για μανικετόκουμπα ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες καθώς αντί για κουμπί, διαθέτουν δύο τρύπες –μέσα από τις οποίες περνά το μανικετόκουμπο. Αυτές, διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: τις μονές και τις διπλές.

Η κατηγοριοποίηση αυτή έχει να κάνει με το ύφασμα που χρησιμοποιείται. Στις μονές έχουμε μία στρώση, ενώ στις διπλές το ύφασμα «γυρνά» και δημιουργεί ακόμα μία. Η μονή μανσέτα θεωρείται πιο “casual” ενώ η διπλή είναι καταλληλότερη για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Πώς φοριούνται τα μανικετόκουμπα;

Ως προς το πώς φοράμε τα μανικετόκουμπα, υπάρχουν επίσης δύο τρόποι, καθένας εκ των οποίων χαρίζει στη μανσέτα και διαφορετικό σχήμα.

Ο πρώτος είναι αυτός που τα δύο άκρα της μανσέτας ακουμπούν το ένα το άλλο σε ολόκληρη την επιφάνειά τους. Επειδή μάλιστα μοιάζουν με χείλη, είναι γνωστός ως “kiss”. Ο δεύτερος είναι εκείνος που το ένα άκρο επικαλύπτει το άλλο, επιτρέποντας στη μανσέτα να διατηρήσει το κυκλικό της σχήμα –γι’ αυτό λέγεται και “barrel style”.

Το “kiss style” κούμπωμα είναι το πιο διαδεδομένο, αν και το “barrel style” είναι σαφώς διακριτικότερο. Αμφότερα πάντως είναι αποδεκτά, οπότε πειραματιστείτε και χρησιμοποιήστε αυτό που σας ταιριάζει και σας βολεύει περισσότερο!

Γνωρίζατε ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μανσέτα κατάλληλη για μανικετόκουμπα, μονή ή διπλή σε κάθε πουκάμισο Mezoura που σχεδιάζετε; Δημιουργήστε τώρα το δικό σας και πλαισιώστε το με σετ μανικετόκουμπων της επιλογής σας!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Διάβασε δεκάδες αντικειμενικά reviews

Reviews από πελάτες μας στο Google & Facebook

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...