Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πώς πλένεται ένα λευκό πουκάμισο;

NO2MEZOURA
eri 25/05/2016

Το λευκό πουκάμισο μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα πιο κοινότυπα και δεδομένα κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, ωστόσο απαιτεί ειδικό χειρισμό ως προς το πλύσιμο και τον καθαρισμό. Δεν είναι και λίγοι άλλωστε εκείνοι που αγνοώντας τους ειδικούς και λεπτούς χειρισμούς που απαιτεί ένα τέτοιο πουκάμισο, καταστρέφουν το χρώμα ή ακόμα και την υφή τους, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο ζωής τους.

Εμείς ετοιμάσαμε για εσάς έναν σύντομο οδηγό, ώστε μέσα σε λίγα βήματα να μάθετε πώς μπορείτε να πλύνετε και να καθαρίσετε αποτελεσματικά ένα λευκό πουκάμισο χωρίς παράλληλα να το φθείρετε. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μεσολαβήσει όσο το δυνατόν μικρότερος χρόνος ανάμεσα στην τελευταία φορά που το φορέσατε και το καθάρισμά του.

Κουμπιά

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ξεκουμπώσετε το πουκάμισο, συμπεριλαμβανομένων των κουμπιών στα μανίκια και τον γιακά. Κάντε έναν οπτικό έλεγχο για να βεβαιωθείτε πως δεν ξεχάσατε κάτι.

Λεκέδες και τοπικό καθάρισμα

Πριν τοποθετήσετε το πουκάμισο στο πλυντήριο, αφιερώστε λίγο χρόνο στους τοπικούς λεκέδες και τον καθαρισμό τους. Καθαρίστε τους με τη μέθοδο που προτιμάτε έτσι ώστε με την πλύση να εξαφανιστούν εντελώς.

Επιλογή προγράμματος πλύσης και απορρυπαντικού

Δώστε βάση στο απορρυπαντικό που θα χρησιμοποιήσετε: φροντίστε να είναι υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για λευκά και σε καμία περίπτωση να μην έχει ως βάση τη χλωρίνη. Ως προς το πρόγραμμα πλύσης, επιλέξτε το “Delicate” ή κάτι εφάμιλλο αυτού έτσι ώστε το πλυντήριό σας να μεταχειριστεί με προσοχή το πουκάμισο. Στα πιο «βαριά» υφάσματα, μπορείτε να προτιμήσετε και το “Normal”. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιήστε δίχτυ πλυντηρίου.

Στέγνωμα

Απλώστε το πουκάμισο σε καθαρό χώρο χωρίς οσμές για να στεγνώσει. Προσέξτε τα μανταλάκια αφού αν το πιέζουν υπερβολικά, θα αφήσουν σημάδια επάνω του –φεύγουν με πολλή προσπάθεια κατά το σιδέρωμα. Μην το μαζέψετε αν δεν έχει στεγνώσει τελείως.

Πουκάμισο και καθαριστήριο

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται «βουνό» (δεν είναι) ή απλά δεν έχετε τον χρόνο για να περιποιηθείτε οι ίδιοι τα πουκάμισά σας, τότε το καθαριστήριο μπορεί να σας δώσει τη λύση. Προσοχή όμως, διότι ένα πουκάμισο απαιτεί προσεκτικό χειρισμό: το άνοιγμα και το κλείσιμο της πρέσας μπορεί να κάνει τα κουμπιά να χαλαρώσουν, ενώ ενδεχόμενες ζάρες σε κορμό και μανίκια κατά το «πρεσάρισμα», θα μεταβάλλουν τις διαστάσεις του. Βεβαιωθείτε ότι στο καθαριστήριο της επιλογής σας θα μεταχειριστούν τα πουκάμισά σας με αγάπη και προσοχή και εφ’ όσον είστε σίγουροι, εμπιστευτείτε τους τα.

Τώρα που γνωρίζετε πώς ακριβώς θα κρατήσετε το λευκό σας πουκάμισο τόσο «φρέσκο» όσο την πρώτη φορά που το φορέσατε, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε εκείνο που ταιριάζει στο γούστο σας! Επενδύστε στην ποιότητα Mezoura και διατηρήστε το πουκάμισό σας πάλλευκο και αστραφτερό!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...