Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεται ένα πουκάμισο;

MezouraOffice33
eri 15/04/2016

Μία συνήθης απορία όλων όσοι φορούν πουκάμισα αφορά τη συχνότητα με την οποία θα πρέπει απλά να καταλήγουν στο πλυντήριο. Από τη μία, υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν πως ένα πουκάμισο θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση. Σε αυτούς, αντιτίθενται όσοι ανησυχούν πως τα υπερβολικά πολλά και συχνά πλυσίματα θα φθείρουν το πουκάμισο πριν την ώρα του, μειώνοντας τον χρόνο ζωής του. Τελικά κάθε πότε θα πρέπει να πλένουμε τα πουκάμισά μας;

Συχνότητα πλύσης

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι απλή και προφανής: όταν αυτά δεν είναι πλέον καθαρά! Όχι, ούτε υπεκφεύγουμε, ούτε τους έξυπνους κάνουμε. Απλά, επί της ουσίας, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση αυτή. Για να διαπιστώσετε αν ένα πουκάμισο χρειάζεται πλύσιμο, θα πρέπει να επιστρατεύσετε δύο από τις αισθήσεις σας: την όραση και την όσφρηση.

Η πρώτη χρειάζεται για προφανείς λόγους: και ο παραμικρός λεκές αποτελεί επαρκή λόγο για να καταλήξει στο πλυντήριο ένα πουκάμισο. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει αν αυτό έχει τσαλακωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί και η εμφάνισή του. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα ενός υφάσματος άλλωστε, τόσο πιο εύκολα τσαλακώνεται αυτό. Αναφορικά με τη δεύτερη απαιτούμενη αίσθηση, την όσφρηση, είναι απαραίτητη ώστε να εντοπίσετε δυσάρεστες οσμές που επίσης αποτελούν σαφή ένδειξη πως το πουκάμισο θα πρέπει να οδηγηθεί με συνοπτικές διαδικασίες προς το πλυντήριο. Ελέγξτε αρχικά τα τμήματα στις μασχάλες, γύρω από τον γιακά και τις μανσέτες αφού σε αυτά παρατηρείται η περισσότερη εφίδρωση.

Συνθήκες πλύσης

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη πλύση, τώρα, στο πουκάμισό σας, τρία είναι τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά, να προμηθευτείτε ένα δίχτυ πλυντηρίου. Είναι κάτι αρκετά φθηνό που όμως θα προστατέψει τα ευαίσθητα ρούχα σας, όπως ένα πουκάμισο, κατά την πλύση. Επιπλέον, μην το παρακάνετε με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό: το περισσότερο δεν είναι πάντα και καλύτερο. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα, χρησιμοποιήστε μία μάρκα που εμπιστεύεστε και δοκιμάστε να αφαιρέσετε τοπικά τους λεκέδες πριν την πλύση. Τέλος, επενδύστε σε ένα σύγχρονο πλυντήριο που δεν θα ταλαιπωρεί τα ρούχα και θα διαθέτει και αρκετά προγράμματα ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα πουκάμισά σας!

Πριν από οτιδήποτε άλλο όμως, αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να επενδύσετε σε ένα πουκάμισο κορυφαίας ποιότητας, που δεν θα κρατά τις δυσάρεστες οσμές και θα είναι σε θέση να αντέξει και στον χρόνο και στις πλύσεις, όπως αυτά που θα βρείτε στη Mezoura. Γι’ αυτό μη χάνετε καιρό και σχεδιάστε το πουκάμισό σας τώρα!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...