Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Πώς θα συνδυάσετε παπιγιόν και τιράντες;

7c883f19d1b43b26f5f367e8683e805a
eri 15/01/2017

Οι τιράντες αποτελούν ένα αξεσουάρ παρεξηγημένο μεν που όμως αν φορεθεί και πλαισιωθεί σωστά, μπορεί να αποθεώσει μία οποιαδήποτε εμφάνιση. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση, είναι πως ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για ακόμα ένα: το παπιγιόν! Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν συνδυάζαμε αυτά τα δύο; Πώς θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα;

Οριοθετώντας τον θώρακα

Πρακτικά, το παπιγιόν και οι τιράντες πλαισιώνουν τον θώρακα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα έξυπνο και γουστόζικο “look”. Θα πρέπει να προσέξετε βέβαια οι μεν τιράντες να είναι στο κατάλληλο μέγεθος ως προς το μήκος και το πλάτος τους –ειδικά το δεύτερο οφείλει να είναι ανάλογο του μεγέθους του σώματός σας- ενώ το ίδιο ισχύει και για το παπιγιόν (όσο πιο μεγάλη είναι η επιφάνειά του, τόσο πιο “casual” θεωρείται).

Τι χρώματα να επιλέξετε

Ο βασικός κανόνας για τον συνδυασμό παπιγιόν και τιραντών είναι να είναι αμφότερα του ιδίου χρώματος. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν ενδυματολογικά σφάλματα ενώ αν θέλετε να προσδώσετε βάθος στην εμφάνισή σας, μπορείτε απλά να επιλέξετε διαφορετικούς τόνους –αλλά πάντα στο ίδιο χρώμα. Σκεφτείτε ότι κάτι ανάλογο κάνει και ένας ζωγράφος σε έναν πίνακα, π.χ. στον ορίζοντα ή τη θάλασσα.

Βέβαια τα πάντα ξεκινούν από το πουκάμισο, γι’ αυτό και το χρώμα του θα πρέπει να είναι σχετικά ουδέτερο και άνετο για το μάτι: μπεζ, γκρι, καφέ, λαδί, ακόμα και λευκό, συνιστούν «ασφαλείς» επιλογές.

Από εκεί και πέρα, αν αισθάνεστε πιο τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για το παπιγιόν και τις τιράντες, φτάνει φυσικά να ταιριάζουν –τόσο μεταξύ τους, όσο και με το υπόλοιπο ντύσιμο (πουκάμισο, σακάκι, παπούτσια). Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν το ένα εκ των δύο αξεσουάρ να είναι σε ουδέτερους τόνους: έτσι θα επιτρέψει στο άλλο να ξεχωρίσει ενώ παράλληλα δεν θα «φορτώσει» επικίνδυνα την όλη εμφάνιση. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση το λευκό και το μαύρο και ιδανικά προτιμήστε μονόχρωμα αξεσουάρ.

Όπως είπαμε όμως, το πουκάμισο είναι η βάση των πάντων και γι’ αυτό θα πρέπει να το εμπιστευτείτε στους καλύτερους: εσείς θα το σχεδιάσετε και εμείς στη Mezoura θα το ράψουμε στα μέτρα σας! Το πουκάμισο των ονείρων σας είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Διάβασε δεκάδες αντικειμενικά reviews

Reviews από πελάτες μας στο Google & Facebook

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...