Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Γάμος: το πουκάμισο του κουμπάρου

pexels-photo
eri 13/06/2016

Μπορεί σε έναν γάμο τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στον γαμπρό και τη νύφη, όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε το «τρίτο πρόσωπο». Εκείνον που βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου πλάι στο ζευγάρι και επισφραγίζει με την παρουσία του την ένωση των δύο εις σάρκα μίαν: τον κουμπάρο!

Όσο οφείλει ο γαμπρός να είναι στην πένα, άλλο τόσο οφείλει και ο κουμπάρος με τις στυλιστικές του επιλογές ιδανικά να πρέπει να ταιριάζουν με εκείνες του πρώτου –χωρίς απαραίτητα να πρέπει να είναι πανομοιότυπες. Όπως αντιλαμβάνεστε, το πουκάμισο παίζει κυρίαρχο ρόλο και καθώς η επιλογή του είναι μείζονος σημασίας, στη Mezoura θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Μην αγχώνεσαι κουμπάρε!

Το παν είναι να καταλήξετε στο χρώμα που θα φορέσετε.

Αν προτιμήσετε το all-time classic λευκό πουκάμισο, μπορείτε να επενδύσετε σε μία προσιτή πρόταση σε βουάλ (voile) με τα Glengall Grove, Apollo και Belfort να έχουν την τιμητική τους. Για ένα πιο εξεζητημένο αποτέλεσμα, επιλέξτε το South Kensington: το πάλλευκο χρώμα του θα σας εντυπωσιάσει, χαρίζοντάς σας παράλληλα μια εμφάνιση με απίστευτη καθαρότητα.

Αν πάλι θέλετε να κινηθείτε σε εναλλακτικές αποχρώσεις, θα βρείτε ουκ ολίγες προτάσεις σε ποπλίνα: Cleveland, Albion και Darsham έρχονται να προσθέσουν χρώμα στην εμφάνισή σας, χωρίς όμως να το παρακάνουν και εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση πως αυτή θα ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές απαιτήσεις μιας γαμήλιας τελετής.

Θα σας προτείναμε να αφήσετε γιακά και μανσέτες «καθαρές», χωρίς να προσθέσετε δηλαδή επένδυση στο εσωτερικό τους, ενώ σε ό,τι αφορά τα κουμπιά, δεδομένης της περίστασης, αξίζει τον κόπο να πάτε για το «κάτι παραπάνω» και να διαλέξετε φιλντισένια. Απαραίτητη προύπόθεση για το πουκάμισο του κουμπάρου οι τρύπες για μανικετόκουμπα: εκμεταλλευτείτε τις για να περάσετε το δικό σας στυλ ή, ακόμα καλύτερα, για να είστε ασορτί με τον γαμπρό!

Κουμπάροι! Μη χάνετε καιρό: σχεδιάστε τώρα το πουκάμισό σας στη Mezoura και ετοιμαστείτε για έναν ξεχωριστό γάμο! Όσο για τους γαμπρούς, εσείς που θέλετε ο κουμπάρος σας να είναι στην τρίχα, φροντίστε για την εμφάνισή του με ένα Gift Box και κάντε του το τέλειο δώρο πριν την τελετή!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...