Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Οι 3 λόγοι που στη Mezoura δεν θα βρεις απλά το επόμενο πουκάμισό σου

hands
John 09/03/2016

Αν νομίζετε ότι στη Mezoura θα βρείτε απλά το επόμενό σας πουκάμισο, κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος: δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε πουκάμισο αλλά για το καλύτερο που έχετε φορέσει ποτέ! Ο ισχυρισμός αυτός στηρίζεται στο τρίπτυχο “fabric – fit – experience”, αυτό που κάνει τη Mezoura μοναδική!

Fabric

Στη Mezoura χρησιμοποιούμε αυστηρά τα καλύτερα αγγλικά υφάσματα. Είναι όλα 100% βαμβακερά, με ύφανση τουλάχιστον 100 κλωστών, γεγονός που τους χαρίζει λεία και απαλή υφή. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και δίνουμε βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το χειροποίητο πουκάμισό σας να είναι κατασκευαστικά τέλειο και να παραμείνει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου.

Fit

Ποτέ ξανά πουκάμισο «στο περίπου»! Στη Mezoura είμαστε λάτρεις της ακρίβειας και πιστεύουμε ακράδαντα πως ένα πουκάμισο πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένο με το σώμα εκείνου που το φορά, στα μέτρα του. Πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση κάθε παραγγελίας, ζητάμε από τους πελάτες μας να μας στείλουν τις μετρήσεις που τους υποδεικνύουμε ή, ακόμα καλύτερα, να μας επισκεφθούν για να τους μετρήσουμε οι ίδιοι καθώς εκείνοι απολαμβάνουν τον Tusso® espresso τους! Και αν κάτι πάει στραβά; Λιγότερο από το 1% των πελατών μας θα επιστρέψει πουκάμισο και γι” αυτούς, είμαστε εκεί για κάθε επιδιόρθωση. Αν μάλιστα δεν μείνουν απολύτως ευχαριστημένοι, επιστρέφουμε πίσω το 100% της αξίας της παραγγελίας τους.

Experience

Θέλουμε το χειροποίητο πουκάμισο σας να αντανακλά πλήρως το γούστο σας και να καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, γι’ αυτό και σας δίνουμε τη δυνατότητα να το «σχεδιάσετε» οι ίδιοι, βήμα-βήμα και μάλιστα online! Διαλέξτε ύφασμα, σχέδιο, επένδυση και αξεσουάρ και σχεδιάστε ένα πραγματικά μοναδικό πουκάμισο!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...