Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσω το πουκάμισό μου;

shirts_hangers
John 20/07/2015

Πολύς κόσμος θεωρεί πως το πουκάμισο μπορεί να αποθηκευτεί όντας διπλωμένο. Αν και θεωρητικά η μέθοδος αυτή δεν είναι τελείως λανθασμένη, μιας που κάνουμε ακριβώς αυτό με τις μπλούζες και τα t-shirts, εντούτοις το πουκάμισο είναι διαφορετικό ρούχο: τα φίνα βαμβακερά υφάσματα τσαλακώνονται πιο εύκολα απ’ ό,τι ένα άλλο, κοινό βαμβακερό ύφασμα.

Ο ιδανικός τρόπος για την αποθήκευση του πουκαμίσου σας, είναι η κρεμάστρα και μάλιστα η ξύλινη κρεμάστρα, κατά προτίμηση με όσο το δυνατόν πιο λεπτό προφίλ. Αν δεν έχετε ξύλινη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστική κρεμάστρα αλλά επ’ ουδενί, ποτέ μεταλλική αφού αφήνει σημάδια στο πουκάμισο απλά και μόνο εξ αιτίας του βάρους του.

Αμέσως μετά το σιδέρωμα του πουκαμίσου σας και αφού το τοποθετήσετε με προσοχή στην κρεμάστρα (η απόσταση από κάθε ώμο θα πρέπει να είναι η ίδια), κουμπώστε το κουμπί του γιακά ώστε αυτός να διατηρήσει το σχήμα του καθώς επίσης και το δεύτερο και τέταρτο: αν κουμπώσετε μόνο το κουμπί του γιακά, τότε ναι μεν το πουκάμισο δεν θα κινδυνεύει να φύγει από την κρεμάστρα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει τσακίσεις και ζάρες που σίγουρα δεν θέλετε.

Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση στη ντουλάπα, τέλος, δώστε στα πουκάμισά σας τον απαραίτητο χώρο για να «αναπνεύσουν». Υπολογίστε την απόσταση μεταξύ δύο κρεμαστρών στα 5 εκατ. περίπου. Δεν χρειάζεται να τη μετρήσετε με χάρακα φυσικά, απλά φροντίστε το κάθε σας πουκάμισο να έχει τον χώρο του.

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...