Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Επικοινωνία: : 213.0359177

Η διαχρονική γοητεία ενός πουκαμίσου Oxford

A1237576
Πέτρος 27/11/2017

Ύφασμα ανθεκτικό και ποιοτικό, ικανό να υποστηρίξει κάθε είδους εμφάνιση, από την πιο καθημερινή μέχρι την πλέον επίσημη, διαχρονικό, με καθολική αποδοχή και αδιαπραγμάτευτο στυλ.

Με μία λέξη, Oxford.

Μη σας ξεγελά το όνομά του. Τα ίχνη του εντοπίζονται για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα στα εριουργεία της Σκωτίας. Πήρε το όνομά του από τη χαρακτηριστική του σταυρωτή ύφανση και αποτελεί το μοναδικό από τα τέσσερα υφάσματα φέροντα όνομα πανεπιστημίου που εξακολουθεί να παράγεται στις μέρες μας –τα άλλα τρία, Cambridge, Yale και Harvard έχουν σταματήσει χρόνια τώρα.

Ο αρχικός ρόλος του ήταν αρκετά casual, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως εμφάνιση των παικτών του πόλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκτώντας έτσι μία αρκετά σπορτίβ φήμη. Περνώντας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όμως, το Oxford καθιερώθηκε ως η πλέον αποδεκτή νεανική επιλογή, ένα ρούχο πονηρά μοντέρνο και συνάμα αρκούντως επίσημο που έφερε την επανάσταση σε σχέση με τα “politically correct” κολλαριστά πουκάμισα.

A1237555

Σήμερα, το Oxford αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή. Πουκάμισο που όχι απλά αντέχει στον χρόνο αλλά παλιώνει όμορφα με τη χρήση, ωριμάζει, προσαρμόζεται στον σωματότυπο εκείνου που το φορά και αποκτά τις δικές του γραμμές. Ανάλογα με το ύφασμα και τον αριθμό των νημάτων του, υιοθετεί και διαφορετικό χαρακτήρα, όντας έτσι σε θέση να πλαισιώσει πλήθος look και να σταθεί σε κάθε περίσταση.

Όσο για προτάσεις; Τα πουκάμισα Oxford αποτελούν την κατηγορία με τις περισσότερες επιλογές –τα πάντα είναι θέμα γούστου. Για κάτι απλό, καθημερινό, τα Chelsea, York και Percy αποτελούν εξαιρετικές επιλογές. Τα Chichester, Bloomsbury και Canterbury είναι ό,τι πρέπει για κάτι πιο formal ενώ, τέλος τα Milibank και Lawfranc είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις μας για τις πλέον επίσημες περιστάσεις.

Ένα πουκάμισο Oxford λοιπόν, αποτελεί τη σίγουρη πρόταση, μία λύση που αντέχει στον χρόνο και δύναται να υποστηρίξει κάθε εμφάνιση. Όσο για τις επιλογές σας, όπως είδατε, δεν είναι και λίγες. Γι’ αυτό μη χάνετε καιρό: κλείστε σήμερα κιόλας το fitting session σας, επισκεφθείτε μας στο showroom μας και αποκτήστε το δικό σας, ξεχωριστό πουκάμισο Oxford!

blog comments powered by Disqus

Γέμισε τη ντουλάπα σου με ενδύματα
που είναι απλώς τέλεια

Είπαν για εμάς

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Θα το επισκεφθώ ξανά σίγουρα​.​

Jordan Kantharidis

Παρέλαβα το πουκάμισο και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μακρής Παναγιώτης

Eξαιρετική ποιότητα, άψογο ταίριασμα! Το καλύτερο πουκάμισο που αγόρασα ποτέ και ο μόνος σωστός τρόπος να αγοράζει κανείς πουκάμισα! Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Θα κάνω την επόμενη παραγγελία πολύ σύντομα!

George Martinidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Ακολούθησέ μας

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Κάνε εγγραφή και δες πρώτος νέα υφάσματα & προσφορές

Loading...